Κοντά σε ανακοίνωση οδηγών η Hyundai

    Μπορεί το νέο Hyundai i20 WRC να έχει ήδη κάνει τις πρώτες του δοκιμές αλλά η ομάδα ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποιοι θα βρεθούν στο πλάι του Thierry Neuville το 2015. Ο Βέλγος θα συνεχίσει να είναι ο νούμερο ένα οδηγός της ομάδας και το 2015. Ο επικεφαλής της Hyundai, Michel Nandan, δήλωσε ότι πρώτα πρέπει να αποφασίσουν αν θα συνεχίσει η ύπαρξη της δορυφορικής ομάδας τους (Motorsport N -η οποία έκανε ντεμπούτο στο Ράλι Πορτογαλίας) και μετά θα αποφασίσουν για τους οδηγούς.

    Δεν υπάρχει  ακόμα απόφαση για τους οδηγούς της επόμενης χρονιάς διότι δεν γνωρίζουμε αν θα έχουμε 2 ή 3 οδηγούς στα ράλι. Η ύπαρξη της Hyundai Motorsport N δεν είναι εγγυημένη για του χρόνου. Το πρόβλημα είναι τα χρήματα. Συζητάμε με την Κορέα και τους χορηγούς μας κι ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα. Μόλις γίνει αυτό θα ανακοινώσουμε και τους οδηγούς μας.

    Η λίστα της Hyundai είναι μεγάλη με τους Hayden Paddon, Juho Hanninen, Dani Sordo, Chris Atkinson και Bryan Bouffier να περιμένουν στην ουρά. Για το Ράλι Ισπανίας πάντως αυτή που θα αγωνιστούν είναι οι Neuville και Sordo με την «μαμά» Hyundai κι ο Paddon με την Motorsport N. Το Ράλι Ισπανίας θα διεξαχθεί 23-26 Οκτωβρίου.

    Σχόλια

    Σχόλια