Ο Hulkenberg ανανέωσε με τη Force India για το 2015

Τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια φημολογία σχετικά με το μέλλον του Nico Hulkenberg στη Force India αλλά και στη Formula 1 γενικότερα. Είχε ακουστεί ότι είχε επαφές με την Porsche για το πρωτάθλημα του WEC. Όμως η Force India την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου ανακοίνωσε πως ο Hulkenberg ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα για το 2015. Η ινδική ομάδα δεν ανέφερε κάτι σχετικό με τον Sergio Perez. Ο Μεξικανός είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο πως είναι αισιόδοξος για την ανανέωση αλλά ο Daniel Juncadella διεκδικεί τη θέση του για το 2015.

O Hulkenberg δήλωσε:

Είναι καλό που επιβεβαίωσα τα σχέδιά μου για την επόμενη χρονιά. Αυτή είναι μια ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά και μαζί έχουμε απολαύσει μια σπουδαία χρονιά με ξεχωριστά αποτελέσματα. Η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες και πιστεύω ότι του χρόνου θα έχουμε ξανά ένα ανταγωνιστικό πακέτο. Έχουμε μια δυνατή συνεργασία με τη Mercedes και όλη στην ομάδα θέλουν να πετύχουμε περισσότερα. Έχω καλό προαίσθημα για το 2015.

Ο ιδιοκτήτης της Force India, Vijay Mallya, δήλωσε:

Όλοι στην ομάδα είναι ενθουσιασμένοι που ο Nico παραμένει στη Force India για την επόμενη χρονιά. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα. Τον γνωρίζουμε πολύ καλά, είναι μαχητής και γνωρίζει πως να δίνει κίνητρο στην ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του grid και είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Force India.

Σχόλια

Σχόλια