Η McLaren ετοιμάζει σημαντικές αναβαθμίσεις

Η McLaren τον τελευταίο καιρό έχει κάνει σημαντικά βήματα βελτίωσης με τελευταίο παράδειγμα το Ρωσικό Grand Prix όπου οι Jenson Button και Kevin Magnussen τερμάτισαν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Η δουλειά στο Woking δεν έχει σταματήσει κι όπως αποκάλυψε ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Eric Boullier, ετοιμάζουν άλλο ένα μεγάλο πακέτο αναβάθμισης για την MP4-29.

Δεν κυνηγάμε κάποια θέση στο πρωτάθλημα αλλά  την τελική αναδιάρθρωση της ομάδας ώστε να γίνουμε ξανά ανταγωνιστικοί. Η βελτίωση που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό οφείλετε στο σημαντικό πακέτο αναβάθμισης που φέραμε στη Σιγκαπούρη. Ετοιμάζουμε άλλο ένα μεγάλο πακέτο και θα το δοκιμάσουμε πριν το τέλος της χρονιάς. Με αυτόν τον τρόπο βάζουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Οι βελτιώσεις του 2014 μπορούν να περάσουν και στο μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς.

Η McLaren πήρε την 5η θέση από την Force India και τώρα είναι 45 βαθμούς πίσω από τη Ferrari. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό δεν αποκλείεται στο τέλος του πρωταθλήματος να βρεθεί μπροστά από τη Scuderia.

Σχόλια

Σχόλια