Στα Superbike ο De Puniet με Suzuki

Ο Randy De Puniet θα δοκιμάσει την τύχη του στα Superbike με την Crescent Suzuki

Η Suzuki ανακοίνωσε το ολοκληρωμένο της line up για το 2015 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Μαζί με τον Alex Lowes λοιπόν, τη δεύτερη θέση στην ομάδα θα πάρει ο Randy De Puniet. Ο Γάλλος αναβάτης είχε αναλάβει τον τελευταίο χρόνο την εξέλιξη της πρωτότυπης μοτοσικλέτας της Suzuki με την οποία θα αγωνιστεί το 2015 στο MotoGP και δεν είχε αγωνιστική δράση. Τώρα όμως βρήκε την ευκαιρία να μπει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό οδηγώντας την GSX-R1000 προδιαγραφών SBK με την ομάδα της Crescent.

Ο De Puniet παράλληλα θα συνεχίσει την εξέλιξη της μοτοσικλέτας της Suzuki MotoGP, της GSX-RR, ιδιαίτερα με τα νέα ελαστικά της  Michelin αλλά και την κοινή ECU η οποία θα εισαχθεί το 2016.

Ο 33χρονος Γάλλος αναβάτης είπε:

Είμαι πολύ ικανοποιημένος που πηγαίνω στην Crescent Suzuki για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Οι δοκιμές την περασμένη χρονιά ήταν εντάξει, αλλά θέλω πραγματικά να αγωνιστώ. Η πρώτη προτεραιότητά μου ήταν να μείνω με τη Suzuki διότι ήθελα να παραμείνω στην οικογένεια και για μένα αυτή είναι μια καινούρια πρόκληση, ένα νέο πρωτάθλημα νέα ελαστικά, νέα μοτοσικλέτα. Πάω σε μια δυνατή ομάδα με μεγάλη εμπειρία και νομίζω ότι η μοτοσικλέτα θα είναι καλή την επόμενη χρονιά. 

Σχόλια

Σχόλια