Νέα ανακοίνωση της Marussia για τον Bianchi

Η Marussia την Τρίτη 14 Οκτωβρίου, 9 ημέρες μετά το τραγικό ατύχημα του Jules Bianchi στο Ιαπωνικό Grand Prix, δημοσίευσε νέα ανακοίνωση για την κατάσταση του άτυχου Γάλλου.

Μετά από αίτημα της οικογένειας του Bianchi, και σε συνδυασμό με το Γενικό Νοσοκομείο Mie, η Marussia είναι σε θέση να παρέχει τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με την ιατρική κατάσταση του Jules:

Οι τελευταίες εννέα ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες για τον Jules και την οικογένειά του. Ως συνέπεια του ατυχήματος στη Suzuka έχουν προκύψει μια σειρά από ιατρικές προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν. Η κατάσταση παραμένει δύσκολη λόγω της διάχυτης αξονικής κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης που έχει υποστεί ο Jules. Ο Jules παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Mie. Η οικογένεια Bianchi βρίσκει παρηγοριά από τις σκέψεις και τις προσευχές πολλών φίλων του Jules αλλά και απ’ όλη την κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ειδικότερα, οι πολλές εκδηλώσεις υποστήριξης και αγάπης κατά τη διάρκεια του Ρωσικού Grand Prix στο Sochi έφερε τεράστια παρηγοριά στους γονείς, στους συγγενείς και στους φίλους του Jules. Η οικογένεια θα παράσχει περαιτέρω ιατρικές ενημερώσεις όταν χρειάζεται.

Ο πατέρας του Bianchi μιλά για τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που περνά ο Jules και η οικογένειά του στην Ιαπωνία.

Σχόλια

Σχόλια