Νέα Γενιά Turbo Diesel: Opel Movano από 29.300 Ευρώ

  Το Movano διατίθεται τώρα για παραγγελία με πολύ οικονομικούς κινητήρες και ESC στάνταρ

  Δελτίο Τύπου

  Το πολυδιάστατο όχημα μεταφορών της Opel διατίθεται τώρα για παραγγελία με νέους, ισχυρούς αλλά εξαιρετικά οικονομικούς κινητήρες στην τιμή των 29.300 Ευρώ.

  Το Movano διαθέτει προηγμένη τεχνολογία turbo diesel που μειώνει σημαντικά την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων – και κατ’ επέκταση το λειτουργικό κόστος. Η γκάμα κινητήρων του νέου Movano περιλαμβάνει πέντε turbo diesel, μεταξύ των οποίων ο 2.3 turbo diesel, με 81 kW/110 hp και 92 kW/125 hp, και ο νέος 2.3 BiTurbo με 100 kW/136 hp και 120 kW/163 hp. Ο κορυφαίος κινητήρας παρέχει μέγιστη ροπή 360 Nm και, με Start/Stop στάνταρ, επιτρέπει μία τεράστια μείωση 39 g/km στις εκπομπές CO2. Αυτό ισοδυναμεί με μείωση 1.5 l/100 km στην κατανάλωση, βελτίωση 18% συγκριτικά με τον προηγούμενο κορυφαίο κινητήρα – και όλα αυτά παρά την αύξηση της ιπποδύναμης κατά 13 hp. Ο 2.3 CDTI με 110 kW/150 hp παραμένει στη σειρά και ολοκληρώνει τη γκάμα κινητήρων Movano.

  Το αναβαθμισμένο Movano έχει βελτιωθεί και στον τομέα της ασφάλειας. Διατίθεται με Electronic Stability Control (ESC) στάνταρ – που υποστηρίζει λειτουργίες όπως Hill Start Assist και Trailer Stability Program. Ένας καθρέπτης κάλυψης τυφλού σημείου στο αλεξήλιο του συνοδηγού βελτιώνει τη σφαιρική ορατότητα. Πρόκειται για τεχνολογίες και εξοπλισμό που βοηθούν τον οδηγό και κάνουν το ταξίδι με το Movano ασφαλέστερο και πιο απολαυστικό.

  Σχόλια

  Σχόλια