Ο Raikkonen θέλει Vettel στη Ferrari

Ο Kimi Raikkonen δήλωσε ότι θέλει τον Sebastian Vettel στη Ferrari και πιστεύει ότι ο πιθανός ερχομός του Γερμανού θα φέρει νέο αέρα στη Scuderia. Η Red Bull στο Ιαπωνικό GP ανακοίνωσε ότι ο Vettel δεν θα είναι στην ομάδα μετά το 2014. Επίσης ο Christian Horner, επικεφαλής της RBR, είπε ότι ο Vettel έχει δεχτεί μια πολύ δελεαστική προφορά από τη Ferrari.

Δεν γνωρίζω αν θα έρθει στη Ferrari. Υπάρχουν πολλές φήμες, ο κόσμος περιμένει ότι θα έρθει, αλλά δεν γνωρίζω ακόμα. Είναι ο πιο στενός μου φίλος ανάμεσα στους οδηγούς, είναι ειλικρινής και ευθύς τύπος. Δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί του, αλλά είναι 4 φορές πρωταθλητής. Σίγουρα λοιπόν είναι καλός σε κάθε τομέα. Θα δούμε πως θα κυλίσουν τα πράγματα. Θα ήταν ωραίο να ερχόταν στη Ferrari. Νομίζω ότι θα φέρει νέο αέρα στην ομάδα. Ελπίζω αν έρθει να πετύχουμε μερικά καλά αποτελέσματα. Όμως δεν γνωρίζω κάτι. Όπως κι εσείς απλώς διαβάζω τα νέα.

Οι φήμες τον τελευταίο καιρό οργιάζουν και κανείς ακόμα δεν μπορεί να πει με σιγουριά που θα οδηγούν οι Vettel και Alonso.

Σχόλια

Σχόλια