Σε… βαθιά νερά η Ferrari

Οι Alonso και Raikkonen πήραν τα μέγιστα στις κατατακτήριες δοκιμές με την F14T να μην είναι ανταγωνιστική στη Ρωσία

Ο Fernando Alonso δηλώνει ότι πήρε τα μέγιστα από την F14T στις κατατακτήριες δοκιμές του Sochi, με την 8η θέση. Η Ferrari δεν είναι ανταγωνιστική στη Ρωσία κι αυτό έχει φανεί από την πρώτη ημέρα. Ο Ισπανός δεν είναι πολύ αισιόδοξος για τον αγώνα καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για να κερδηθεί κάτι.

Μέχρι στιγμής δεν είμαστε καθόλου ανταγωνιστικοί παρόλο που το μονοθέσιο δείχνει να είναι εντάξει. Επίσης στο set-up του εμπρός μέρους δεν χρειάστηκε να διορθώσουμε τίποτα. Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο κακό σημείο, χάνουμε σε όλα τα κομμάτια της πίστας. Η πρόσφυση βελτιώνεται γύρο με το γύρο και η μειωμένη ταχύτητα διέλευσης από τα pit στο 60χλμ/ώρα σημαίνει ότι θα πάμε σε στρατηγική ενός pitstop. Ακόμα και το Αυτοκίνητο Ασφαλείας να μπερδέψει τα πράγματα νομίζω ότι το αποτέλεσμα του αγώνα θα φανεί μετά την πρώτη στροφή.

Ο Kimi Raikkonen ήταν εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με την πρώτη ημέρα αλλά κι αυτός έμεινε στην ουρά της 10άδας σημειώνοντας την 9η ταχύτερη επίδοση.

Μετά από μια δύσκολη Παρασκευή σήμερα ήταν καλύτερα. Το μονοθέσιο βελτιώθηκε πολύ χάρη στις αλλαγές που κάναμε, οι οποίες δούλεψαν.

Οι Alonso και Raikkonen θα εκκινήσουν μια θέση πιο μπροστά καθώς ο Kevin Magnussen έχει ποινή 5 θέσεων για αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων.

Σχόλια

Σχόλια