Ποινές σε Magnussen και Hulkenberg (Upd)

  Το Ρωσικό Grand Prix δεν εξελίσσεται καλά για τους Kevin Magnussen και Nico Hulkenberg καθώς έχουν δεχτεί ποινή 5 θέσεων στο grid της Κυριακής.

  Ο Δανός της McLaren μετά από μηχανικό πρόβλημα της MP4-29 στο FP3 αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πρόωρα την διαδικασία. Παρά το ότι το πρόβλημα φάνηκε αρχικά να είναι στην ανάρτηση της McLaren οι μηχανικοί της ομάδας ανακάλυψαν ότι το κιβώτιο ταχυτήτων ευθυνόταν για την εγκατάλειψη. Έτσι ο Magnussen θα χρειαστεί νέο κιβώτιο ταχυτήτων για τις κατατακτήριες και τον αγώνα, κάτι που σημαίνει 5 θέσεις ποινή στο grid.

  Ο Hulkenberg στο Ιαπωνικό GP λίγο πριν τη διακοπή του είχε σταματήσει στην άκρη του pitlane με πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων. Οι κανονισμοί αναφέρουν το κιβώτιο ταχυτήτων πρέπει να χρησιμοποιηθεί για 6 σερί αγώνες. Αυτό δεν συνέβη κι έτσι ο Γερμανός έχει 5 θέσεις ποινή για την Κυριακή.

  Ποινή θα δεχτεί κι ο Pastor Maldonado ο οποίος χρωστάει 5 θέσεις από το Ιαπωνικό GP. Ο οδηγός της Lotus είχε αλλάξει κινητήρα αλλά δεν κατάφερε να συμπληρώσει τις θέσεις ποινή που ορίζει ο κανονισμός κι έτσι έχει υπόλοιπο για τη Ρωσία.

  Update

  Λίγο πριν τις κατατακτήριες δοκιμές η Marussia άλλαξε κιβώτιο ταχυτήτων στον Max Chilton κι έτσι ο Βρετανός θα δεχτεί ποινή 5 θέσεων στο grid της Κυριακής.

  Σχόλια

  Σχόλια