Η McLaren φυλάει τα ρούχα της…

Η McLaren τράβηξε τα βλέμματα σήμερα καθώς οι Jenson Button και Kevin Magnussen ήταν πολύ δυνατοί στις δύο πρώτες περιόδους του Ρωσικού Grand Prix. Η MP4-29 δείχνει να βολεύεται στο Sochi με τον κινητήρα της Mercedes να βοηθά στις μεγάλες ευθείες, όμως οι οδηγοί είναι συγκρατημένοι και θέλουν να δουν πως θα εξελιχθεί και το Σάββατο.

Ο Magnussen δήλωσε:

Ήταν μια πολύ καλή ημέρα, ένοιωθα καλά το μονοθέσιο. Όμως επειδή είναι μια ολοκαίνουργια πίστα είναι δύσκολο να γνωρίζεις που ακριβώς βρίσκεσαι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οι περισσότεροι δουλεύουν πάνω στο set-up κι όχι στην απόλυτη ταχύτητα. Είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, δεν ξέρουμε αν η σημερινή εικόνα είναι πραγματική, θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει αύριο.

Ο Button  δήλωσε ότι η MP4-29 ήταν καλύτερη στα μεγάλα stint σε σχέση με τα μικρά.

Είμαστε γρήγοροι με την μέση γόμα. Επίσης ο ρυθμός μας με την μαλακή γόμα και υψηλό φορτίο καυσίμου δείχνει να είναι καλός. Με μικρό φορτίο καυσίμου δεν κατάφερα να βρω την απόλυτη ισορροπία αλλά ελπίζω να μπορέσουμε να βελτιωθούμε αύριο. Η πίστα δείχνει να μας βολεύει αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί αύριο, είμαστε επιφυλακτικοί.

Σχόλια

Σχόλια