Συγκίνηση προκαλεί η υποστήριξη για τον Bianchi

Η Marussia μπορεί να βρίσκεται στη Ρωσία αλλά οι σκέψεις όλων στην ομάδα βρίσκονται στην Ιαπωνία ελπίζοντας κάτι καλό για τον Jules Bianchi. Δυστυχώς ο άτυχος Γάλλος παραμένει στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Mie σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Ο πατέρας του Bianchi, δηλώνει ότι ο γιος του είναι μαχητής και αυτή τη στιγμή δίνει μια σκληρή μάχη. Όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά, ο Bianchi είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Ο επικεφαλής της Marussia, John Booth, παραμένει στην Ιαπωνία στο πλευρό του Bianchi κι έτσι η ομάδα τρέχει με τον Graeme Lowdon, ο οποίος μετά την πρώτη ημέρα στο Sochi δήλωσε:

Περνάμε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές αλλά παράλληλα όλο αυτό είναι μια υπενθύμιση του πόσο μεγάλη υποστήριξη υπάρχει για τους ανθρώπους αυτού του σπορ. Ο Jules είναι έναν εξαιρετικός οδηγός, αλλά και πολύ καλός άνθρωπος. Δεν γνωρίζω ούτε έναν που να μην τον συμπαθεί. Αυτό το ατύχημα δεν το εύχεσαι για κανέναν, αλλά ο Jules έχει τόσους πολλούς φίλους, οι οποίοι περνούν δύσκολες ώρες. Ο Jonh Booth παραμένει στην Ιαπωνία για να υποστήριξη την οικογένεια του Jules όσο περισσότερο μπορεί. Κανείς από εμάς δεν έχει γνώσεις ιατρικής άρα δεν μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτόν το τομέα. Όμως μπορούμε να παρέχουμε άλλου είδους υποστήριξη η οποία ελπίζουμε να βοηθά σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

Ο Lowdon συνέχισε μιλώντας για την επιλογή της ομάδας να αγωνιστεί με ένα μονοθέσιο.

Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Αυτό που κυρίως θέλαμε να κάνουμε ήταν να βρούμε κάτι το οποίο θα είναι χρήσιμο και θα υποστήριξη τον Jules και την οικογένειά του όσο περισσότερο γίνεται. Σκεφτήκαμε ότι ήταν σωστό να έρθουμε στη Ρωσία, να αγωνιστούμε, αλλά ως ένδειξη υποστήριξης στον  Jules και στους γονείς του αποσύραμε το δεύτερο μονοθέσιο της ομάδας.

Σχόλια

Σχόλια