Αυτό είναι το ολοκαίνουριο Suzuki Vitara

  Παρουσιάστηκε επίσημα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι

  Δελτίο Τύπου

  Το νέο Suzuki VITARA, το SUV που όλοι περίμεναν, παρουσιάζεται και επίσημα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, φανερώνοντας από την πρώτη ματιά, ότι εκτός από ένα όνομα με ιστορία, πρόκειται και για ένα μοντέλο με λαμπρό μέλλον Από την πρώτη παρουσίασή του το 1988, το Suzuki VITARA κατάφερε να κερδίσει το απαιτητικό κοινό μιας κατηγορίας που ζητούσε εκτός δρόμου ικανότητες σε ένα πακέτο με στιλ και ευκολία οδήγησης ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

  Το GRAND VITARA, το οποίο λανσαρίστηκε το 1998, κέρδισε τη διεθνή αναγνώριση του κοινού γιατί κατάφερε να πετύχει την ιδανική εξισορρόπηση των υψηλών off-road δυνατοτήτων με τις εξαιρετικές on-road οδηγικές επιδόσεις.

  Αυτά ακριβώς τα ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα ενσωματώνει το νέο VITARA: Μικρότερες διαστάσεις, όπως επιτάσσουν οι σύγχρονες ανάγκες, εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP και κορυφαία τεχνολογία ασφάλειας, επιτρέποντας παράλληλα στους ιδιοκτήτες να εκφράσουν το προσωπικό τους στιλ, χάρη στις δυνατότητες εξατομίκευσης του νέου VITARA! Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Suzuki όφειλαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου το νέο VITARA να ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό οδηγό.

  Το νέο VITARA εξελίχθηκε από την αρχή ενσωματώνοντας όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφάλειας, οδηγικής απόλαυσης και περιβαλλοντικών επιδόσεων, ενώ ταυτόχρονα φανερώνει από την πρώτη ματιά την ταυτότητά και την κληρονομιά ενός γνήσιου τετρακίνητου Suzuki, χάρη στη χαρακτηριστική εμπρός γρίλια, το καπό-trademark του μοντέλου, αλλά και τις ανασηκωμένες προς τα πίσω πλαϊνές γραμμές.

  Ταυτόχρονα, το νέο Vitara προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, που επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη του νέου VITARA να εκφράσει το προσωπικό του στιλ. Η επιλογή διχρωμίας στο εξωτερικό χρώμα αμαξώματος το κάνει οπτικά να δείχνει χαμηλότερο και πιο σπορ.

  Δυνατότητες εξατομίκευσης δίνονται και στο ολοκαίνουριο εσωτερικό, σχεδιασμένο για να προσφέρει άνεση και εξαιρετική εργονομία. Τα ποιοτικά υλικά και η χαρακτηριστική ποιότητα κατασκευής της Suzuki, είναι βέβαια παρόντα και στο νέο μοντέλο, ενώ η δυνατότητα επιλογής τμημάτων του εσωτερικού σε διαφορετικά χρώματα, δίνει μια ακόμα σύγχρονη και ξεχωριστή νότα.

  Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου, ο Αντιπρόεδρος της Suzuki, Toshihiro Suzuki ανέφερε μεταξύ άλλων “Η Suzuki εισήγαγε πρώτη το VITARA και το GRAND VITARA ως πρωτοπόρους στην κατηγορία των compact SUV. Πιστεύουμε ότι το νέο VITARA θα συναρπάσει όχι μόνο τους οπαδούς του μοντέλου, αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα σύγχρονο SUV νέας γενιάς.”

  Για την ευρωπαϊκή αγορά το νέο VITARA θα παράγεται από την ουγγρική θυγατρική της Suzuki, Magyar Suzuki Corporation, από τις αρχές 2015.

  Σχόλια

  Σχόλια