Η Α.Μ. Racing Kart Team σκιαγραφεί το 6ο PICK Πάτρας

  Με ανάμεικτα συναισθήματα για την ομάδα της Α.Μ. Racing ολοκληρώθηκε η συμμετοχή στο 6ο PICK

  Δελτίο Τύπου

  Με ανάμεικτα συναισθήματα για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στο 6ο PICK PATRAS.

  Από τη μία τα συναισθήματα ήταν ευχάριστα , όμορφα , ελπιδοφόρα για τη γενική παρουσία του PICK. Οι διοργανωτές προσπάθησαν να δώσουν μια καλύτερη αίγλη , μια ευχάριστη νότα στα Event και με τη ζωντανή παρουσία καλλιτέχνη να ευχαριστήσουν το κοινό που για μια ακόμη φορά κατέκλεισε τη Πλατεία Γεωργίου. Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια διότι δουλεύουν έναν ολόκληρο χρόνο για αυτές τις 3 μέρες του PICK και ρισκάρουν πολλά.

  Από την άλλη στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι που μας αφορά περισσότερο, δυστυχώς και φέτος αισθανόμαστε ότι αντιμετωπίστηκε με προχειρότητα.( Εθελοντές κριτές, έλλειψη απαραίτητου εξοπλισμού, αναποφάσιστη να επιβάλει τους κανονισμούς). Η συμμετοχή στο Pick , όπως και σε όλους τους Ελληνικούς αγώνες , έχει ένα κόστος στους αγωνιζόμενους και με αυτά οφείλει η Λέσχη που το διοργανώνει να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες αγώνα και την αντικειμενική εφαρμογή των κανονισμών προς όλους, κάτι που στο συγκεκριμένο αγώνα δεν έγινε και αυτό μας προκαλεί εύλογα ερωτηματικά.

  Σίγουρα το PICK PATRAS είναι μια γιορτή, ένας ξεχωριστός αγώνας KART για να γίνει το άθλημα ποιο δημοφιλές, όπου όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται επί ίσους όρους για τη διάκριση.

  Η ομάδα μας με οδηγό τον Άγγελο Μαλανδρίνο ξεκίνησε τον ημιτελικό, έχοντας καταλάβει τη 3η θέση στα χρονομετρημένα, με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όμως στο 2ο γύρο ένα συμβάν τον ανάγκασε να εγκαταλείψει με ελαφρύ τραυματισμό και με αρκετές φθορές στο KART. Για το συμβάν δεν θα αναφερθούμε μιας και έχει γίνει γνωστό το περιστατικό και ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματα του. Οφείλουμε όμως να αναφερθούμε στον αθλητή που προκάλεσε το συμβάν. Ένας οδηγός με πολυετή πείρα στο χώρο του Kart, που σήμερα θα έπρεπε να καθοδηγεί νέους οδηγούς παρά να αγωνίζεται, όφειλε να ενδιαφερθεί για την υγεία του αθλητή μας και φυσικά να ζητήσει συγνώμη για το ατυχές ( όπως ισχυρίζεται ) συμβάν. Δυστυχώς δεν έκανε τίποτα από αυτά που όφειλε, δείχνοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους συναθλητές του.

  Στο τελικό και μετά από μία μαραθώνια προσπάθεια αποκατάστασης του Kart και εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε το μηχανικό μας , τον ακούραστο Γιάννη Μπέγκα, εκκινήσαμε από τη τελευταία 12η θέση και κάνοντας μια υπερπροσπάθεια τερματίσαμε στη 4η θέση, αν και αγωνιζόμασταν με στραβό άξονα από το 10ο γύρο μετά από επαφή με άλλον οδηγό ο οποίος σε ντουμπλάρισμα και χωρίς τη σωστή ενημέρωση από τους κριτές βρέθηκε στην αγωνιστική γραμμή.

  Η Α.Μ. RACING KART TEAM θέλοντας να συμβάλει στην όσο το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή αγώνων με μοναδικό κριτήριο την ασφαλέστερη και πιο δίκαιη αντιμετώπιση των αγωνιζομένων, έστειλε επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς καταγράφοντας τα περιστατικά που υπέπεσαν στην αντίληψη μας.

  Τέλος να συγχαρούμε όλους τους αγωνιζόμενους για τη προσπάθεια τους καθώς και το KARTNEWS για την συνεχή ενημέρωση ροής του αγώνα.

  Σχόλια

  Σχόλια