Βρέθηκε λύση για το διαζύγιο Ferrari-Alonso

Η υπόθεση Fernando Alonso φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Σύμφωνα με πηγές του Autosport η Ferrari και ο Ισπανός οδεύουν προς διαζύγιο στο τέλος του 2014. Αυτό σημαίνει πως ο Alonso είναι κοντά στην επιστροφή του στη McLaren το 2015.

Οι σχέσεις Alonso-Ferrari έχουν φτάσει σε κρίσιμο σημείο με τον Ισπανό να δείχνει ότι δεν αντέχει άλλο στο Maranello. Χθες, Πέμπτη 2/10, το είπε με δικά του λόγια, πως το μέλλον του είναι στα χέρια της Ferrari. Όλα δείχνουν πως θέλει να φύγει αλλά η Ferrari θέλει να το κάνει με τον τρόπο της. Το να αφήσεις τον Alonso να φύγει χωρίς να έχεις ένα backup plan είναι κομματάκι δύσκολο, έτσι η Scuderia προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και στο τέλος της χρονιάς θα χωριστούν οι δρόμοι τους. Για να γίνει αυτό πρέπει να βρεθεί μια λύση με το συμβόλαιο του Alonso που ολοκληρώνεται το 2016. Η λύση φαίνεται πως έχει βρεθεί, παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν νεότερα προς τη λύση της συνεργασίας, η οποία θωρείται σίγουρη, εκτός δραματικών αλλαγών της τελευταίας στιγμής.

Σχόλια

Σχόλια