Πεντάστερο το νέο X-TRAIL

  Επιτυχία 5 αστέρων στο Euro NCAP για το νέο, καινοτόμο και συναρπαστικό compact SUV της Nissan

  Δελτίο Τύπου

  Το νέο Nissan X-TRAIL, κατάφερε, χάρη στα νέα και εξαιρετικά καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει, να αποσπάσει με περισσή άνεση την κορυφαία βαθμολογία των 5 αστέρων, στις ολοένα και πιο αυστηρές εξετάσεις του ανεξάρτητου οργανισμού ασφαλείας, Euro NCAP.

  Κατά τη διάρκεια των μετωπικών δοκιμών πρόσκρουσης, η καμπίνα των επιβατών του νέου X-TRAIL παρέμεινε στιβαρή, όπου η συμπεριφορά των ανδρείκελων εντός του οχήματος, έδειξε καλή προστασία για τα γόνατα και τα μηριαία οστά του οδηγού και του συνοδηγού. Επιπλέον, στις δοκιμές πλευρικής πρόσκρουσης, το νέο X-TRAIL, πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία, προσφέροντας καλή προστασία σε όλες τις περιοχές του σώματος, γεγονός που αποδεικνύει ότι o επιβάτης του νέου X-TRAIL, είναι καλά προστατευμένος.

  Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά επίπεδα προστασίας και για τα παιδιά, το νέο X-TRAIL θριάμβευσε επίσης και στις δοκιμές των παιδιών, ως επιβατών. Με βάση τις μετρήσεις από τα ανδρείκελα των παιδιών που χρησιμοποιούνται στις προσκρούσεις, το νέο X-TRAIL πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία, όσον αφορά την προστασία βρέφους 18 μηνών.

  Η επιτυχία του X-TRAIL στις δοκιμές ολοκληρώθηκε με τη σχετική δοκιμή στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα του, όπου και πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία για την προστασία που παρέχεται στα πόδια των πεζών.

  Ένας βασικός παράγοντας που συνετέλεσε στις κορυφαίες επιδόσεις του νέου Nissan X-TRAIL στο Euro NCAP, αποτελεί το εξαιρετικά προηγμένο επίπεδο τεχνολογίας, στα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει. Οι καινοτομίες που απαρτίζουν το σύστημα με την ονομασία Nissan SafetyShield, όταν συνδυαστούν, αποτελούν ένα μοναδικό πακέτο βοηθημάτων, που όχι μόνο αυξάνουν σημαντικά την ασφάλεια και την άνεση, αλλά προσφέρουν και εξαιρετική αξία στο οδηγό και τους επιβάτες του. Το ενιαίο αυτό σύστημα, σε συνεργασία με το Around View Monitor είναι άκρως φιλικό και εύκολα προσβάσιμο στον οδηγό και τους επιβάτες του νέου Nissan X-TRAIL.

  Τo νέο Nissan X-TRAIL, εφοδιάζεται με τον κορυφαίο στην κατηγορία του, πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων dCi 130 ίππων, που εξασφαλίζει τη βέλτιστη ισορροπία οικονομίας καυσίμου με εξαιρετική απόδοση, σε όλο το εύρος των δυνατοτήτων του. Το νέο X-TRAIL, προσφέρεται σε πενταθέσιες αλλά και επταθέσιες εκδόσεις, ενώ είναι διαθέσιμο με κίνηση τόσο στους δύο όσο και στους τέσσερις τροχούς, όπου στη τελευταία εκδοχή κινείται από το νέας γενιάς ALL MODE 4×4 -i σύστημα μετάδοσης της Nissan.

  Σχόλια

  Σχόλια