Δυσοίωνο το μέλλον της Caterham

Η ομάδα βρίσκεται στην Ιαπωνία αλλά στο Leafield έγινε επίσκεψη δικαστικού επιμελητή

Ενώ η αγωνιστική ομάδα της Caterham βρίσκεται στην Ιαπωνία για το GP στη Suzuka την Τρίτη 30/9 πίσω στη βάση της, δικαστικός επιμελητής επισκέφθηκε το Leafield με σκοπό την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της ομάδας λόγω χρέους.

Η ομάδα με δελτίο Τύπου ανέφερε ότι υπήρξαν αβάσιμες και ανυπόστατες φήμες σχετικά με τις δράσεις του νέου ιδιοκτήτη της Caterham F1, και πως θα αγωνιστεί κανονικά στην Ιαπωνία. Η ομάδα είναι υπό την ιδιοκτησία ενός γκρουπ επενδυτών με σύμβουλο των Colin Kolles.

Την ίδια στιγμή μια οργάνωση η οποία είναι γνωστή ως The Sheriffs Office αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι έχει στην κατοχή της ορισμένα πράγματα που κατασχέθηκαν από την ομάδα. Αυτά είναι: ένα μονοθέσιο της Caterham του 2013, εξαρτήματα για το μονοθέσιο του 2014, τον προσομοιωτή της ομάδας, τιμόνια και διάφορα άλλα εξαρτήματα. Επίσης, αναφέρει ότι αυτά τα αντικείμενα είναι προς πώληση μέσω δημοπρασίας η οποία θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβρη.

Το μεγάλο ερώτημα σε αυτή την υπόθεση είναι ποιος χρωστάει σε ποιον και γιατί δεν έχουν γίνει οι πληρωμές. Είναι μια πολύ μπερδεμένη ιστορία η οποία φαίνετε να εμπλέκει όχι μόνο τους καινούργιους ιδιοκτήτες αλλά και τους παλιούς, (Tony Fernandes). Μπορεί η ομάδα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην Ιαπωνία και να ετοιμάζεται για το GP αλλά το μέλλον της είναι δυσοίωνο.

Σχόλια

Σχόλια