Ο Kobayashi διατηρεί την θέση του για τη Suzuka

Ο Ιάπωνας θα αγωνιστεί με την Caterham μπροστά στους συμπατριώτες του κι ο Merhi θα οδηγήσει στο FP1

Ο Kamui Kobayashi διατηρεί τη θέση του στην Caterham και θα αγωνιστεί μπροστά στους συμπατριώτες του το προσεχές 3ήμερο στη Suzuka. Τους τελευταίους μήνες η θέση του Ιάπωνα στην Caterham, από τότε που άλλαξε ιδιοκτησία, είναι αβέβαιη και αποφασίζεται αν θα οδηγήσει ή όχι πριν το εκάστοτε GP. Η ομάδα έχει δοκιμάσει τον Andre Lotterer στο Βέλγιο και θέλει να δοκιμάσει και τον νεαρό Roberto Merhi αλλά αυτό ίσως συμβεί στο επόμενο GP. Ο νεαρός Ιταλός θα οδηγήσει στο FP1 όπως έκανε και στη Monza.

Ο Kobayashi δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να πάρει τα μέγιστα από το πακέτο που διαθέτει ώστε να προσφέρει καλό θέαμα στους συμπατριώτες του στις κερκίδες. Μάλιστα θα έχει στη διάθεσή του μια νέα εμπρός πτέρυγα η οποία θα τον βοηθήσει στη μάχη με τις Marussia, Sauber και Lotus.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ ξανά μπροστά στους συμπατριώτες μου στη Suzuka. Είναι ένα ξεχωριστό GP, εδώ είχα την πρώτη μου επαφή με την F1, όταν οδήγησα στο FP1 το 2009. Επίσης εδώ ανέβηκα για πρώτη φορά στο βάθρο, το 2012. Είμαι αισιόδοξος για το 3ήμερο.

Σχόλια

Σχόλια