Συνεχίζεται η εξέλιξη της VJM07

Η Force India συνεχίζει να πιέζει με την εξέλιξη της VJM07 καθώς προσπαθεί να κρατήσει την 5η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Η ινδική ομάδα είχε ορισμένες αναβαθμίσεις στη Σιγκαπούρη αλλά σύμφωνα με τον Vijay Mallya αυτές έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργήσουν καλύτερα στη Suzuka. Οι Nico Hulkenberg και Sergio Perez θα προσπαθήσουν να βρεθούν μπροστά από τους δύο οδηγούς της McLaren ώστε να αυξήσουν το προβάδισμά τους στο πρωτάθλημα.

Στη Σιγκαπούρη είχαμε ορισμένες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις κι αυτές μας βοήθησαν αρκετά στον αγώνα. Στη Suzuka θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία να αξιολογήσουμε αυτά τα νέα εξαρτήματα τα οποία έχουν σχεδιαστεί κυρίως για στροφές μέσης ταχύτητας. Η αναβάθμιση θα συνεχιστεί καθώς θα φέρουμε κι άλλα νέα εξαρτήματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση μετά από 14 αγώνες λέει πολλά για το τι έχουμε καταφέρει φέτος. Έχουμε κερδίσει περισσότερους βαθμούς από ποτέ κι έχουμε ακόμα αγώνες μπροστά μας. Ότι και να συμβεί στη συνέχεια νοιώθω ήδη υπερήφανος για τα κατορθώματά μας φέτος.

Η Force India έχει 117 βαθμούς, περισσότερους από κάθε άλλη χρονιά, και μπορεί να τους αυξήσει. Η διαφορά της από την McLaren είναι 6 βαθμοί και η μάχη τους θα είναι σκληρή μέχρι το τέλος.

Σχόλια

Σχόλια