Η Vespa στην έκθεση Viva Italia

  Η Piaggio Hellas συμμετέχει στην έκθεση Viva Italia, που θα πραγματοποιηθεί από 29 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου, στο Golden Hall

  Δελτίο Τύπου

  Η Piaggio Hellas συμμετέχει στην έκθεση Viva Italia, που θα πραγματοποιηθεί από 29 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου, στο Golden Hall, υπό την αιγίδα του Ελληνο – Ιταλικού επιμελητηρίου Αθήνας. Σε δύο stand – στο ισόγειο και στον 1ο όροφο – οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της οικογένειας Vespa, τώρα εξοπλισμένα και με σύστημα ABS: Vespa GTS SuperSport, Vespa Primavera και Vespa Sprint!
  Για 23 ημέρες το Golden Hall, θα γεμίσει από άρωμα και εικόνες Ιταλίας, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες, να ανακαλύψουν την αυθεντική ιταλική κουλτούρα μέσα από πολιτιστικές δράσεις και παρουσιάσεις ιταλικών προϊόντων. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να παρουσιάσει στο κοινό την Ιταλία του πολιτισμού, της αυτοκίνησης, της γεύσης, της μόδας, του τουρισμού, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας, μέσα από την παρουσίαση και προβολή των ελληνικών εταιριών που εμπορεύονται ή εκπροσωπούν ιταλικά προϊόντα και υπηρεσίες.
  Για περισσότερες πληροφορίες και νέα μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της Piaggio Hellas στο Facebook facebook.com/PiaggioHellas.

  Σχόλια

  Σχόλια