Η αξιοπιστία δεν πρέπει να κρίνει το πρωτάθλημα

Μετά το πρόβλημα στην καλωδίωση του τιμονιού (σχετικό θέμα) του Nico Rosberg που ανάγκασε τον Γερμανό να εγκαταλείψει από το Grand Prix Σιγκαπούρης και να χάσει τα ηνία του πρωταθλήματος, ο Toto Wolff δηλώνει ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας κάνει σαφές ότι δεν θέλει το πρωτάθλημα μεταξύ των Hamilton-Rosberg να κριθεί από κάποιο πρόβλημα που θα παρουσιαστεί σε κάποιο μονοθέσιο. Ήδη τα προβληματικά εξαρτήματα του Rosberg έχουν σταλεί στο Brackley για ενδελεχή έλεγχο.

Αυτό που συνέβη στον Rosberg είναι προφανές ότι δεν μας αρέσει καθόλου. Δεν θέλουμε το πρωτάθλημα να κριθεί επειδή κάποιο μονοθέσιο αντιμετώπισε πρόβλημα. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό ώστε να αποτρέψουμε τα προβλήματα αξιοπιστίας και τις εγκαταλείψεις. Είμαστε μια ομάδα που είμαστε αφιερωμένοι στην αξιοπιστία κι αυτά τα προβλήματα μας προκαλούν έκπληξη. Πρέπει να βρούμε λύση.

Ο Rosberg έχει εγκαταλείψει 2 φορές, σε Μ. Βρετανία και Σιγκαπούρη και οι δύο ήταν από μηχανικό πρόβλημα. Ο Hamilton έχει εγκαταλείψει 3 φορές, σε Αυστραλία, Καναδά και Βέλγιο. Οι εγκαταλείψεις σε Αυστραλία και Καναδά ήταν από μηχανικό πρόβλημα ενώ στο Βέλγιο ήταν μετά την επαφή που είχε με τον Rosberg.

Σχόλια

Σχόλια