Ο Rosberg ζητά αξιοπιστία

Ο Nico Rosberg έχασε το προβάδισμα στο πρωτάθλημα οδηγών καθώς είδε τον Lewis Hamilton να νικά από το pitwall. Ο Γερμανός αντιμετώπισε πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά στο τιμόνι του πριν τον αγώνα αλλά τελικά η Mercedes δεν κατάφερε να βρει λύση. Ο Rosberg εκκίνησε από το pitlane και για αρκετούς γύρους ήταν κολλημένος στην ουρά του grid χωρίς να μπορεί να πιέσει. Οι λειτουργίες στο τιμόνι του είχαν πολλά προβλήματα, ανέβαζε δύο-δύο τις ταχύτητες στο κιβώτιο ταχυτήτων, και άλλοτε δεν επέλεγε ταχύτητα. Τελικά εγκατέλειψε τον αγώνα στα πρώτα στάδια. Μετά από αυτό ο Rosberg δήλωσε ότι πρέπει να βρουν τι πήγε στραβά και ζήτησε από την ομάδα του ένα απόλυτα αξιόπιστο μονοθέσιο.

Όλο το μονοθέσιο δεν λειτουργούσε καθώς υπήρχε πρόβλημα με τις λειτουργίες του τιμονιού. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε διότι αυτό ήταν άλλο ένα πρόβλημα αξιοπιστίας. Έχουμε αρκετά φέτος και αυτή είναι το αδύνατο σημείο μας. Πρέπει να λύσουμε όλα τα προβλήματα που έχουμε ώστε να έχουν ένα μονοθέσιο 100% αξιόπιστο. Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές, μέχρι την τελευταία στιγμή ήλπιζα ότι θα διορθωθεί η κατάσταση διότι κάποιες στιγμές δούλευε και κάποιες όχι. Όμως τελικά στο pitstop εγκατέλειψα.

Ο Hamilton έχει 241 βαθμούς κι ο Rosberg 238 με 5 αγώνες να απομένουν. Ο Γερμανός μετρά 2 αγώνες χωρίς βαθμούς σε Μ. Βρετανία και Σιγκαπούρη κι ο Βρετανός 3, σε Αυστραλία, Καναδά και Βέλγιο.

Σχόλια

Σχόλια