Πρόβλημα στο λογισμικό της Ferrari του Kimi

Κακή λειτουργία στο λογισμικό ήταν ο λόγος που καταστράφηκε η προσπάθεια του Kimi Raikkonen στις κατατακτήριες δοκιμές της Σιγκαπούρης. Ο Φινλανδός ήταν σε καλή κατάσταση και μπορούσε να σημειώσει μια πολύ καλή απόδοση αλλά ξαφνικά η F14T, στα τελευταία λεπτά του Q3, σταμάτησε να λειτουργεί σωστά. Αργότερα η Ferrari δήλωσε ότι το πρόβλημα της μη ομαλής λειτουργίας του κινητήρα προκλήθηκε από το λογισμικό.

Ο Raikkonen θα εκκινήσει από την 7η θέση αύριο και θα προσπαθήσει να πάρει τα μέγιστα, αν η Ferrari του το επιτρέψει βέβαια.

Νομίζω πως ήταν κάποιο πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά καθώς κάθε φορά που προσπαθούσα να πατήσω γκάζι σταματούσε η σωστή λειτουργία. Ευτυχώς είναι μικρή η ζημιά, αλλά μου κατέστρεψε τις κατατακτήριες. Όλο το 3ήμερο δυσκολευτήκαμε με το μονοθέσιο και τελικά στις κατατακτήριες βρήκαμε το σωστό setup. Ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που οι αλλαγές που κάναμε δούλεψαν σωστά. Υπάρχουν δυνατότητες και είναι ωραίο το μονοθέσιο να σου δίνει καλή αίσθηση. Δυστυχώς όμως είχα αυτό το πρόβλημα.

Σχόλια

Σχόλια