Ο Ogier κοντά σε πολυετές συμβόλαιο με την VW

  Ο Sebastien Ogier μετά τη νίκη του στο Ράλι Αυστραλίας είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσει το 2ο πρωτάθλημα στο WRC στο Ράλι Γαλλίας, μπροστά στους συμπατριώτες του. Επίσης ο Γάλλος είναι κοντά σε νέα πολυετή συμφωνία με την Volkswagen. Ο Ogier βρίσκεται 3 χρόνια στην VW και σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον του. Ο επικεφαλής της ομάδας, Jost Capito, είναι αισιόδοξος ότι ο Ogier θα μείνει μαζί τους, και γιατί να μην είναι άλλωστε. Ο Capito μίλησε επίσης και για τους Jari-Matti Latvala και Andreas Mikkelsen λέγοντας πως δεν έχουν κανέναν λόγο να αλλάξουν οδηγούς.

  Είμαι 100% σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας του χρόνου. Δεν υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχει κατανόηση μεταξύ μας. Θα ανακοινώσουμε τους οδηγούς μας ότι θεωρούμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Κάνουμε το 1-2-3 στο πρωτάθλημα, και ρωτάμε γιατί να θέλουμε να αλλάξουμε κάτι; και γιατί να θέλουν να αλλάξουν κάτι; Θα κάνουμε ανακοινώσεις ότι θα είμαστε έτοιμοι.

  Ο Ogier μίλησε για την πιθανότητα να στεφθεί πρωταθλητής στην χώρα του.

  Είναι πιθανό να νικήσω το πρωτάθλημα στο εντός έδρας ράλι μου, στην Γαλλία, και αυτό είναι πολύ ωραίο. Ανυπομονώ για το Ράλι Γαλλίας αλλά δεν θα αλλάξω την προσέγγισή μου. Δεν θα πάω φουλ επίθεση, θα οδηγήσω έχοντας το πρωτάθλημα στο μυαλό μου. Θα προσπαθήσω να πάρω τα μέγιστα με έξυπνο τρόπο.

  Σχόλια

  Σχόλια