Νέο SYM Citycom S 300 CBS

  Το Citycom 300i με όπλο την αξιοπιστία του, καθιερώθηκε στο πλέον ανταγωνιστικό τμήμα scooters στην ελληνική αγορά

  Δελτίο Τύπου

  Το Citycom 300i με όπλο την αξιοπιστία του, καθιερώθηκε στο πλέον ανταγωνιστικό τμήμα scooters στην ελληνική αγορά, αυτή των ψηλόροδων 300αριών. ‘Έχοντας αυτή τη βάση στην αγορά, η SYM αποφασίζει την παραγωγή και νέας σπορ έκδοσης του μοντέλου, το Citycom S 300i , αναβαθμίζοντάς το με νέο, δυνατότερο κινητήρα και αισθητικές αλλαγές.

  1. Κινητήρας F4 με απόδοση 28,5 HP
  Το νέο CITYCOMS.300i, κινείται από τον κινητήρα υψηλών επιδόσεων F4 της SYM, αποδίδοντας 28,5 ίππους στις 7.750 σ.α.λ, με μέγιστη ροπή 27,32 Nm στις 6500 σ.α.λ.
  2. Νέα εξάτμιση
  Η αλλαγή του κινητήρα έφερε μαζί της και νέα εξάτμιση, με τη λειτουργία του Citycom να γίνεται πλέον αθόρυβη και με μειωμένες εκπομπές καυσαερίων . Σπορ εικόνα στο όχημα έρχεται να χαρίσει το νέο καπάκι της εξάτμισης.
  3. Εντυπωσιακός οπίσθιος Φανός τύπου LED
  Τα οπίσθια φωτιστικά σώματα στην έκδοση “S” του Citycom είναι μαύρου χρώματος, με διάφανο κρύσταλλο και η τεχνολογία LED κάνει την εμφάνισή τους τη νύχτα εντυπωσιακή.
  4. Βελτιωμένο σύστημα πέδησης
  Το σύστημα φρένων CBS του Citycom, αποτελείται από 2 δίσκους διαμέτρου 260mm. Οι αλλαγές στις τρόμπες φρένου βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την πέδηση του νέου οχήματος.
  5. Νέα σέλα
  Μία νέα σέλα υψηλής ποιότητας, με νέο αφρώδες, αδιάβροχο, αντιολισθητικό υλικό με κόκκινη ραφή, ενισχύει τη σπορ εικόνα του οχήματος . Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα φέρει επένδυση μοκέτας.
  6. Ανανεωμένος ο πίνακας οργάνων, δέχεται αισθητική αναβάθμιση στο φωτισμό και στα χρώματα του ταμπλό.
  7. Νέοι καθρέφτες με λεπτό διακριτικό βραχίονα

  Ένα CITYCOM
  Δύο εκδόσεις
  Δύο επιλογές

  CITYCOM .300i CBS 3.495€ τιμή μετρητοίς
  CITYCOM S.300i CBS 3.895€

  Σχόλια

  Σχόλια