2η ημέρα Ράλι Αυστραλίας: Άνοιξε τη διαφορά του ο Ogier

  Ο Sebastien Ogier ανέβασε ρυθμό την 2η ημέρα του Ράλι Αυστραλίας και έφτιαξε μια διαφορά σχεδόν 12 δευτερολέπτων από τον 2ο Jari-Matti Latvala. Το 1-2-3 της Volkswagen συμπληρώθηκε με τον Andreas Mikkelsen να φέρνει το 3ο Polo WRC στην 3η θέση.

  Ο Ogier ήταν πολύ γρήγορος τη δεύτερη ημέρα κι όσο κι αν προσπάθησε ο Latvala δεν κατάφερε να μείνει κοντά του. Μάλιστα ο Φινλανδός έκανε και μια λάθος επιλογή ελαστικών. Έβαλε τη μαλακή γόμα στη μεγάλη ΕΔ της Nambucca καθώς περίμενε ότι θα βρέξει. Η βροχή δεν ήρθε ποτέ και τα μαλακά ελαστικά δεν άντεξαν κι έτσι έχασε χρόνο.

  Στην 4η θέση της γενικής βρίσκεται ο Kris Meeke. Ο οδηγός της Citroen όταν ολοκληρώθηκε και η τελευταία ΕΔ της ημέρας ήταν μόλις 1,5 δευτερόλεπτο πίσω από τον Mikkelsen όμως πιάστηκε να κλέβει κι αυτό το πλήρωσε με ποινή 1 λεπτού. Στα πλάνα από την ΕΔ Valla φαίνεται ότι το DS3 WRC έκοψε δρόμο. Έτσι οι ελπίδες του για μια θέση στο βάθρο εξανεμίστηκαν.

  Στην 5η θέση βρίσκεται ο Mikko Hirnvonen, με τον Mads Ostberg να τον ακολουθεί. Οι Hayden Paddon, Thierry Neuville, Elfyn Evans και Robert Kubica συμπληρώνουν την 10άδα.

  Αποτελέσματα 2ης ημέρας

  Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το σημείο που έκοψε δρόμο ο Meeke. Στο 3:50 του video.

  Σχόλια

  Σχόλια