Ελεύθεροι να παλέψουν οι Ogier-Latvala

  Η VW έδωσε το πράσινο φως για τη μάχη στην Αυστραλία στις 11-14/9

  Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι συνεχίζεται στην Αυστραλία στις 11 με 14 Σεπτεμβρίου και η Volkswagen έδωσε το πράσινο φως στη μάχη των Sebastien Ogier και Jari-Matti Latvala. Η VW δήλωσε ότι δεν θα υπάρξουν team orders και πως οι δύο τους είναι ελεύθεροι να παλέψουν για νίκη και το πρωτάθλημα. Και γιατί όχι, οι Γερμανοί δεν έχουν έχουν κλειδώσει την υπόθεση τίτλος, και μάλιστα μπορεί να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα κατασκευαστών στην Αυστραλία. Αν η VW κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αυστραλία θα γράψει άλλη μια σελίδα στην ιστορία των ράλι καθώς θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 25 χρόνια που κατακτιέται τόσο νωρίς μέσα στη χρονιά.

  Ο αγωνιστικός διευθυντής της VW, Jost Capito, δήλωσε:

  Το Ράλι Αυστραλίας είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά της χρονιάς και με την παρούσα κατάσταση στο πρωτάθλημα μπορεί να γίνει πολύ συναρπαστικό. Έχουμε δώσει το ελεύθερο στους Ogier και Latvala να παλέψουν για τη νίκη. Επίσης έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να πανηγυρίσουμε και τον τίτλο στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Πέρυσι νικήσαμε τις 21 από τις 22 ΕΔ και ξεκινήσαμε το μεγαλύτερο σερί νικών στην ιστορία του WRC. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Φέτος δεν θα είναι εύκολο να συμβεί κάτι αντίστοιχο.

  Ο Ogier έχει προβάδισμα 44 βαθμών από τον Latvala και φυσικά θέλει να το μεγαλώσει. Ο Latvala από την άλλη μετά το τραγικό λάθος που έκανε στο Ράλι Γερμανίας, πρέπει πρώτα να τα βρει με τον εαυτό του και μετά να προσπαθήσει να κυνηγήσει τον Ogier.

  Σχόλια

  Σχόλια