Η McLaren φαίνεται πως θα κρατήσει Button και Magnussen

Όλα δείχνουν πως τελικά οι Jenson Button και Kevin Magnussen θα μείνουν στη McLaren για το 2015 καθώς η βρετανική ομάδα δεν έχει καταφέρει να τραβήξει κάποιον από τους Fernando Alonso, Sebastian Vettel και Lewis Hamilton προς το Woking.

Τους τελευταίους μήνες, η McLaren, έτρεξε μια εκστρατεία ώστε η νέα εποχή με την Honda να ξεκινήσει με τις σωστές βάσεις, δηλαδή με ένα πολύ μεγάλο όνομα ώστε να χτιστεί η ομάδα από την αρχή. Όμως όπως φαίνεται ούτε ο Alonso θα αφήσει την Ferrari, ούτε ο Vettel την RBR αλλά ούτε ο Hamilton την Mercedes. Η McLaren φυσικά δεν θα σταματήσει τον προσηλυτισμό, έτσι ώστε το 2016 να έχει έναν από τους τρεις στο Woking.

Ο Magnussen έχει την στήριξη της ομάδας με τον αγωνιστικό διευθυντή, Eric Boullier, να δηλώσει ότι ο Δανός πρέπει να συνεχίσει όπως είναι και να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Από την άλλη πλευρά του γκαράζ, υπάρχουν αναφορές ότι  Ron Dennis και Jenson Button πέρασαν αρκετές ώρες μαζί στο 3ήμερο του Ιταλικού Grand Prix συζητώντας για το μέλλον.

Ο Button δήλωσε στο πλαίσιο του Ιταλικού GP:

Ήταν καλό που μιλήσαμε για το μέλλον και τα σχέδια δράσης της ομάδας. Είναι ενδιαφέροντα και ενθαρρυντικά. Αυτό σε συνδυασμό με τους τελευταίους αγώνες κάνει καλό στην ατμόσφαιρα που επικρατεί μέσα στην ομάδα.

Σχόλια

Σχόλια