Διαγωνισμός για τη νέα BMW 2 Active Tourer

  Εξερευνήστε τη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer, αναρτήστε την πιο active φωτογραφία σας και κερδίστε!

  Δελτίου Τύπου

  H νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τι σημαίνει καινοτόμος τεχνολογία, σπορ οδική συμπεριφορά και νέα φιλοσοφία μετακίνησης. Φτιαγμένη για οδηγούς που ακολουθούν έναν δραστήριο τρόπο ζωής, η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer συνδυάζει δύναμη και ευελιξία, ταυτόχρονα με τη λειτουργικότητα και τη μοναδική οδηγική συμπεριφορά BMW.

  Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer κάνει το ντεμπούτο της στην Ελληνική αγορά με τις εκδόσεις BMW 218i και BMW 218d έχοντας νέους τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες 1.5 και 2.0 λίτρων που αποδίδουν 100 kW/136 hp και 110 kW/150 hp αντίστοιχα.

  Γνωρίστε τη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer και αναδείξτε τον πιο δραστήριο χαρακτήρα σας! Είτε είστε λάτρης των εξορμήσεων στην εξοχή, των θαλάσσιων σπορ ή μιας απολαυστικής βόλτας στην πόλη, η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer αποτελεί την ιδανική πρόταση για κάθε περίπτωση.

  Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bmw.gr/getactive και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό BMW Get Active. Στη συνέχεια, αναρτήστε μια active φωτογραφία σας που θα έχετε τραβήξει σε μία από τις κατηγορίες που αναφέρονται και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά διήμερα με τη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer στοThe Westin Resort Costa Navarino.

  Η ανάδειξη των νικητών θα λάβει χώρα την 16η Οκτωβρίου 2014. Οι νικητές θα ενημερωθούν από την BMW Hellas.

  Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να καλέσετε το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών της BMW Hellas στο τηλέφωνο: 210 9118 000, από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών), από τις 09:00 έως τις 17:00.

  Σχόλια

  Σχόλια