Θέλει να μείνει στην Force India ο Perez

Ο Sergio Perez δηλώνει ότι θέλει να μείνει στη Force India και του χρόνου. Ο Μεξικανός μιλώντας στους δημοσιογράφους στη Monza όπου βρίσκεται για το Ιταλικό Grand Prix είπε ότι είναι κοντά σε νέα συμφωνία με την ινδική ομάδα. Παρά τις φήμες που θέλουν τον Daniel Juncadella -ο οποίος θα οδηγήσει στο FP1 (σχετικό θέμα)- να διεκδικεί θέση στην ομάδα το 2015, ο Perez δηλώνει αισιόδοξος.

Φέτος είμαι σε διαφορετική θέση, λίγο πολύ είναι δική μου απόφαση. Είμαι σε συζητήσεις με την ομάδα και είμαι αισιόδοξος. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσουμε αλλά είμαστε πιο κοντά στην υπογραφή από πριν. Είμαι ευχαριστημένος καθώς η ομάδα κάνει πρόοδο. Θα ήθελα να έχω μια δεύτερη χρονιά εδώ. Όταν μετακίνησε συχνά δεν μπορείς να εγκατασταθείς καλά σε μια ομάδα και θα ήθελα να μείνω ώστε να το επιτύχω αυτό.

Ο Μεξικανός μίλησε και για το GP λέγοντας πως η Monza ταιριάζει περισσότερο στο μονοθέσιό του σε σχέση με το Spa.

Θα είναι καλύτερα από το Spa. Η πίστα έχει μεγάλες ευθείες, έντονα φρένα και μερικά chicane. Χρειάζεσαι καλή πρόσφυση και σταθερότητα, αυτά είναι μερικά από τα δυνατά σημεία του μονοθεσίου μας. Μερικές αναβαθμίσεις στη Σιγκαπούρη θα μας βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο αλλά είμαστε σε μεγάλη μάχη εδώ.

Σχόλια

Σχόλια