Η McLaren εξετάζει την περίπτωση Vandoorne

Η McLaren βρίσκεται σε περίοδο αξιολόγησης των επιλογών της για το 2015 και ψάχνοντας την ιδανική λύση για τους οδηγούς σκέφτεται ακόμα και τον νεαρό Stoffel Vandoorne. Ο Βέλγος αγωνίζεται στο GP2 κάνοντας σημαντική πρόοδο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ο οδηγός της ART, έχει πάρει τις πρώτες του νίκες και έχει μόνιμη παρουσία στις πρώτες θέσεις. Η McLaren παρακολουθεί από κοντά την πορεία του κι ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Eric Boullier, δηλώνει πολύ ευχαριστημένος με την πρόοδό του.

Είναι λίγο νωρίς για να αποφασίσουμε. Για να πας στην F1 πρέπει πρώτα να νοιώσεις έτοιμος και χαίρομαι που νοιώθει έτοιμος. Χρειάζεται μια ευκαιρία και να κάνει το βήμα για την F1, αλλά όχι με κάθε κόστος. Εξετάζουμε όλα τα σενάρια. Το να συνεχίσει στο GP2 είναι ένα από αυτά, ακόμα μαθαίνει πράγματα, μπορεί να πάρει περισσότερες νίκες και να παλέψει για το πρωτάθλημα. Για πρώτη χρονιά κάνει καλή δουλειά. Μπορείτε να δείτε την πρόοδο του στους τελευταίους αγώνες. Είναι πολύ αφοσιωμένος και είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα του. Όμως είναι πολύ νωρίς για να αποφασίσουμε κάτι, όλα είναι ανοιχτά.

Ο Vandoorne νοιώθει ότι έχει αποκτήσει αρκετή εμπειρία μετά από το WSR και το GP2 και δηλώνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Νοιώθω έτοιμος, Έχω κάνει ήδη μια χρονιά στο WSR και τώρα αγωνίζομαι με τα δυνατά μονοθέσια του GP2. Επίσης έχω δοκιμάσει για την McLaren. Κάθε χρόνο κάνω πρόοδο και ειδικά φέτος ασχολούμαι περισσότερο με το set-up κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την F1. Το GP2 είναι πολύπλοκο με τα ελαστικά, παρόμοιο με την F1. Είναι πολύ καλή προετοιμασία για την F1.

Σχόλια

Σχόλια