2η ημέρα Ράλι Γερμανίας: Χωρίς αντίπαλο ο Latvala

  O Φινλανδός είδε τον Ogier να εγκαταλείπει το ράλι και έχει μεγάλη ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στο πρωτάθλημα

  Ο Jari-Matti Latvala έφερε την Volkswagen ακόμα πιο κοντά στην παρθενική της νίκη στο εντός έδρας ράλι της. Ο Φινλανδός χωρίς αντίπαλο στο Ράλι Γερμανίας έχει φτιάξει μια διαφορά σχεδόν 1 λεπτού από τον 2ο Kris Meeke και απειλείται μόνο από τυχόν δικό του λάθος. Μετά την ολοκλήρωση και της 2ης ημέρας στην 3η θέση της γενικής βρέθηκε ο Thierry Neuville μόλις 4 δευτερόλεπτα πίσω από τον Meeke.

  Το Ράλι Γερμανίας δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά για τον Sebastien Ogier ο οποίος την πρώτη ημέρα είχε έξοδο και το Polo WRC κόλλησε στους αμπελώνες με αποτέλεσμα σήμερα να εκκινήσει υπό καθεστώς Rally 2. Όμως ούτε η 2η ημέρα ήταν καλή για τον Γάλλο. Ο Ogier είχε μια μεγάλη έξοδο στην 2η ΕΔ της ημέρας με αποτέλεσμα το Polo WRC και η μπαριέρα να υποστούν μεγάλες ζημιές. Η ΕΔ ακυρώθηκε και το πλήρωμα μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για προληπτικούς λόγους. Οι Ogier και Ingrassia είναι καλά στην υγεία τους αλλά δεν θα αγωνιστούν την 3η και τελευταία ημέρα του ράλι. Με αυτή την εγκατάλειψη ο Ogier μπορεί να δει τον Latvala να τον πλησιάζει στους 16 βαθμούς αν ο Φινλανδός νικήσει τόσο το ράλι όσο και την power stage, με 4 ράλι να απομένουν.

  Οι Meeke και Neuville είχαν μια πολύ όμορφη μάχη όλη την ημέρα η οποία θα συνεχιστεί και την Κυριακή. Ο Meeke είχε ένα ατύχημα στην πορεία τους προς την 9η ΕΔ του ράλι με ένα ΙΧ αυτοκίνητο σε δημόσιο δρόμο. Το Citroen DS3 WRC ευτυχώς δεν είχε μεγάλες ζημιές κι έτσι κατάφερε να συνεχίσει το ράλι.

  Dani Sordo (4ος) και Andreas Mikkelsen (5ος) έχουν τη δική τους μάχη με μόλις 5,5 δευτερόλεπτα να τους χωρίζουν. Ο Ισπανός της Hyundai είχε μια δύσκολη στιγμή στην 12η ΕΔ του ράλι αλλά κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι. Στις θέσεις 6, 7 και 8 οι Mikko Hirvonen, Elfyn Evans και Mads Ostberg παλεύουν σκληρά.

  Οι Martin Prokop και Robert Kubica συμπληρώνουν τη 10άδα στις θέσεις 9 και 10 αντίστοιχα.

  Το Ράλι Γερμανίας συνεχίζεται την Κυριακή με 4 ΕΔ.

  Αποτελέσματα

  Σχόλια

  Σχόλια