Ο Verstappen δηλώνει απόλυτα έτοιμος

Ο Max Verstappen το 2015 θα γίνει ο νεαρότερος οδηγός που θα οδηγήσει στην F1 καθώς θα κάνει το ντεμπούτο του με την Toro Rosso. Δεν έχει γίνει ακόμα 17 αλλά δηλώνει έτοιμος για το άλμα στην καριέρα του από τη Formula 3 στην κορωνίδα του μηχανοκινήτου αθλητισμού. Οι ειδικοί του χώρου τον χαρακτηρίζουν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν δει τα τελευταία χρόνια. Ο νεαρός Ολλανδός ζει και αναπνέει για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχει μεγαλώσει με την ιδέα από μικρός, και η F1 είναι ο στόχος του από τότε που αγωνιζόταν στα καρτ.

Σε σχέση με μερικά χρόνια πριν ξεκινάς πολύ μικρότερος στα καρτ και στους αγώνες αυτοκινήτου. Κάποτε ξεκινούσαν στα 19-20, πλέον στα 15-16. Θεωρώ ότι πλέον έχουμε πολλά περισσότερα δεδομένα και είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για το μεγάλο βήμα. Πάντα έκανα μεγάλα βήματα. Από το καρτ πήγα στην F3, αυτό είναι μεγάλο βήμα. Όμως πάντα είχα δίπλα μου τον πατέρα μου κι αυτό βοήθησε στο πως θα είναι το περιβάλλον γύρω μου. Ήταν οδηγός F1 και πάντα ήμασταν πολύ κοντά, κάναμε τα πάντα μαζί. Νοιώθω ότι είμαι έτοιμος για την F1, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός.

Ο Verstappen δεν ανησυχεί για την οδήγηση του μονοθεσίου, αλλά για το περιβάλλον του χώρου.

Η οδήγηση δε θα είναι πρόβλημα, το μοναδικό πρόβλημα θα είναι το περιβάλλον γύρω από την F1. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι γρήγορος μέσα στην πίστα. Δε με ανησυχεί, δεν το σκέφτομαι καθόλου. Κοιτάξτε τον Daniel, είναι πραγματικά γρήγορος και πήρε τη θέση στη Red Bull. Έτσι πιστεύω ότι αν είμαι γρήγορος δε θα είναι πρόβλημα να μείνω στην F1.

Σχόλια

Σχόλια