Νέο Nissan JUKE

  Για άλλη μια φορά, έρχεται για να ταράξει τα νερά της αυτοκίνησης

  Δελτίο Τύπου

  Έχοντας υπάρξει ο πρωτοπόρος στην κατηγορία των compact crossovers, για κάτι λίγο περισσότερο από τρία χρόνια , το καινοτόμο JUKE, έρχεται πλήρως ανανεωμένο για να εδραιώσει το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα, στη συγκεκριμένη κατηγορία. Διατηρώντας στο ακέραιο τον μοναδικό και εντελώς πρωτότυπο σχεδιασμό του, το νέο JUKE επιβεβαιώνει με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο την ηγετική θέση της Nissan στην αγορά των compact crossovers, εισάγοντας μια σειρά από συναρπαστικές και καινοτόμες τεχνολογίες, με πολλή δόση στυλ, αλλά και με νέα χαρακτηριστικά.

  Χάρη στην εντυπωσιακή σχεδίαση και την προηγμένη τεχνολογία , το JUKE έχει καταστεί με διαφορά ο ηγέτης στην κατηγορία των compact crossovers. Συνδυάζοντας το ξεχωριστό αλλά και ιδιαίτερο στυλ , την έξοχη δυναμική οδηγική συμπεριφορά και το εκλεπτυσμένο εσωτερικό με τον ανάλογο εξοπλισμό, το JUKE κατάφερε να εγγράψει το εκπληκτικό νούμερο των 500.000 πωλήσεων από το λανσάρισμα του, επισκιάζοντας εύκολα τους ανταγωνιστές του.

  Τώρα, στο πλαίσιο της καθιερωμένης πρακτικής της Nissan για συνεχή ανάπτυξη των μοντέλων της, έφθασε το επόμενο κεφάλαιο για το JUKE. Καθιερωμένο ως το μοντέλο που στην ουσία δημιούργησε την κατηγορία των compact crossovers, χάρη στο μοναδικό σχεδιαστικό συνδυασμό του σπορ και του SUV, το νέο JUKE είναι έτοιμο, για άλλη μια φορά, να εδραιώσει την κυριαρχία του.

  Έχοντας ήδη αναγνωριστεί ως πρότυπο σχεδιασμού, το νέο JUKE καρπώνεται μια σειρά από σχεδιαστικές βελτιώσεις, νέους κινητήρες και τεχνολογίες, αλλά και από ένα ευρύ πρόγραμμα εξατομίκευσης για τον κάτοχό του.

  Οι αλλαγές είναι εκτεταμένες και περιλαμβάνουν μια νέα σχεδίαση στο μπροστινό και πίσω μέρος του, με μεγαλύτερη έμφαση τόσο στη premium φινέτσα όσο και στον σπορ χαρακτήρα. Επιπλέον, ο νέος μικρότερου κυβισμού DIG-T 115, 1.2 λίτρων υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση, οικονομία καυσίμου αλλά και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Την γκάμα των επιλογών στο νέο JUKE, συμπληρώνουν ο ανανεωμένος 1.6 λίτρων DIG-T190, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, ένα πρόγραμμα εξατομίκευσης, ο προηγμένος εξοπλισμός συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ηχοσυστήματος, η τελευταία γενιά του συστήματος πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect, το σύστημα Nissan Safety Shield, το σύστημα Δυναμικού Ελέγχου της Nissan, καθώς μια νέα ανοιγόμενη, πανοραμική γυάλινη οροφή.

  Με τον χώρο των αποσκευών στο νέο JUKE να έχει αυξηθεί κατά 40% (έως και 354 λίτρα) στις προσθιοκίνητες εκδόσεις, οι υποψήφιοι αγοραστές του νέου JUKE έχουν τώρα στη διάθεσή τους και μια μεγάλη δυνατότητα : να σφραγίσουν με τη δική τους προσωπικότητα το δικό τους JUKE, με ένα νέο πρόγραμμα εξατομίκευσης που ονομάζεται “Nissan Design Studio” και που προσφέρει μια σειρά από νέα χρώματα, αλλά και εσωτερικά και εξωτερικά αξεσουάρ.

  Οι αλλαγές και το εύρος των καινούργιων χαρακτηριστικών που διαμορφώνουν το νέο JUKE, θα επιταχύνουν την ανάπτυξή του, όντας το δεύτερο, πιο δημοφιλές μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη και ακολουθώντας τα εκπληκτικά επιτεύγματα του μεγάλου του αδελφού, του QASHQAI.

  Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το JUKE είναι το best seller στην κατηγορία των compact crossovers, ξεπερνώντας με διαφορά όλους τους άμεσους ανταγωνιστές του, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονται από τα κορυφαία γερμανικά εμπορικά σήματα. Καθοδόν για να σπάσει το φράγμα των 500.000 πωληθέντων αυτοκινήτων, το JUKE έφθασε, μόνο το 2013, τις 135.000 πωλήσεις με μια πολλά υποσχόμενη δυναμική εξέλιξη. Όλα τα μοντέλα JUKE που πωλούνται στην Ευρώπη κατασκευάζονται στην Ευρώπη, στις μεγάλες παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nissan, στο Sunderland.

  Το JUKE, ως μοντέλο, έχει ένα ιδιαίτερο βάρος για τη Nissan, καθώς κατάφερε να προσελκύσει έναν τεράστιο αριθμό νέων αγοραστών. Με το 82% των πωλήσεών του να αποτελείται από αγοραστές που αποκτούν για πρώτη φορά ένα μοντέλο της Nissan, όχι μόνο αποτελεί ένα κυρίαρχο μοντέλο στη γκάμα της εταιρείας, , αλλά και ένα μοντέλο που ξεπερνά με άνεση τον μέσο όρο στην κατηγορία του, όπου πολλοί εκ των νέων αγοραστών του προέρχονται από αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.

  Το νέο Nissan JUKE, έρχεται να κατακτήσει τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών σε μια άκρως δελεαστική τιμή, που ξεκινά από τις 17.460€, για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων (115PS), συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, από 17.480 € για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi (110PS και με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), ενώ η τιμή για την έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης 1.6 λίτρων με το κιβώτιο ταχυτήτων CVT (117PS)ξεκινά από 16.590€, αντίστοιχα.

  Σχόλια

  Σχόλια