Μένει στην Tech3 ο Smith

  Ο Bradley Smith θα παραμείνει στην ομάδα Monster Yamaha Tech3 για έναν ακόμα χρόνο

  Η MonsterYamahaTech3 και ο Herve Poncharal ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Bradley Smith στη μεγάλη κατηγορία. Ο Βρετανός βρίσκεται ήδη στην ομάδα από το 2011 με τη συμμετοχή του στη Moto2 και το 2013 πέρασε στην ομάδα MotoGP. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής του Smith δεν έχουν εντυπωσιάσει, ωστόσο ο Βρετανός είναι μεθοδικός, σοβαρός και πολύ εργατικός, στοιχεία που έκαναν το αφεντικό της Tech3 να τον κρατήσει στην ομάδα.

  Ο Smith είπε στο δελτίο Τύπου της ομάδας:

  Είναι δύσκολο να εξηγήσω πως αισθάνομαι αυτήν τη στιγμή, αλλά ευχαριστώ τη Yamaha και τον Herve και όλη την ομάδα Monster Yamaha Tech3 για την πίστη της σε εμένα η οποία μου επιτρέπει να συνεχίσω να οδηγώ για ακόμα έναν χρόνο. Μου αρέσει να δουλεύω με αυτήν την ομάδα και την YZRM1 και είναι φοβερό το ότι αυτή θα είναι η 5η μας χρονιά μαζί.

  Ο HervePoncharal πρόσθεσε:

  Με χαρά ανακοινώνω ότι ο Bradley Smith θα παραμείνει στην Monster Yamaha Tech3 για ακόμα έναν χρόνο. Γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλο και είναι μέλος της οικογένειας. Αυτή θα είναι η 5η χρονιά που δουλεύουμε μαζί και θα γίνει ο δεύτερος μακροβιότερος αναβάτης στην Tech3 μετά τον OlivierJacque.

  Σχόλια

  Σχόλια