2η ημέρα Ράλι Φινλανδίας: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Latvala

  Ο Jari-Matti Latvala συνεχίζει ακάθεκτος ανοίγοντας την διαφορά του από τους διώκτες του. Ο Φινλανδός έχει φτιάξει μια διαφορά 20 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Kris Meeke, ο οποίος άφησε τον Sebastien Ogier στην 3η θέση.

  Ο Latvala με συνετή και γρήγορη οδήγηση αύξησε την διαφορά του, ενώ ο Ogier δεν κατάφερε να κινηθεί σε εφάμιλλο ρυθμό. Ο Meeke με το DS3 WRC χώθηκε ανάμεσα στα δύο Polo WRC κάνοντας τον καλύτερο αγώνα της χρονιάς μέχρι στιγμής

  Ο Andreas Mikkelsen κρατά την 4η θέση αλλά έχει σε απόσταση αναπνοής πίσω του τους, Mads Ostberg και Mikko Hirvonen. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι πολύ μικρές και αναμένεται η μάχη να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του ράλι. Στην 7η θέση βρίσκεται ο Hayden Paddon κρατώντας την Hyundai μέσα στο παιχνίδι. Οι άλλοι δύο με το i20 WRC, Thierry Neuville και Juho Hanninen δεν είχαν καθόλου καλή ημέρα. Ο Βέλγος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από πρόβλημα στο rollcage. Το πρωί της 2ης ημέρας είχε ένα ατύχημα προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο. Το δεύτερο i20 WRC είχε ελαφρώς καλύτερη τύχη. Μετά το πρωινό ατύχημα και την τούμπα που έφερε το αυτοκίνητο υπέστη ζημιές αλλά οι μηχανικοί κατάφεραν να το επαναφέρουν. Ο Hanninen βρίσκεται στην 9η θέση της γενικής. Στην 8η θέση βρίσκεται ο Elfyn Evans, και στην 10η ο Craig Breen.

  O Robert Kubica δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει μακριά από προβλήματα και είχε ατύχημα στην αρχή της 2ης ημέρας καταστρέφοντας το Ford Fiesta WRC.

  Σχόλια

  Σχόλια