Πόκερ για Crutchlow και Bradl

  Πολλά ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα στις δορυφορικές ομάδες του MotoGP

  Μπορεί οι εργοστασιακοί αναβάτες – πλην του Jorge Lorenzo – να έχουν κλείσει τις θέσεις τους για την επόμενη χρονιά, ωστόσο στις δορυφορικές ομάδες επικρατεί πυρετός. Στην LCR Honda πιο συγκεκριμένα, τα πράγματα είναι πολύ ανοιχτά για το αν θα συνεχίσει ο Stefan Bradl να οδηγεί την Honda RC213V ή θα μετακομίσει στη Forward Yamaha. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Lucio Cecchinello αποκάλυψε ότι ο Γερμανός έχει ήδη υπογράψει με την ομάδα του Giovanni Cuzari και έχει αφήσει ανοιχτό το πεδίο διαπραγμάτευσης κυρίως με τον Cal Crutchlow.

  Και γιατί συγκεκριμένα με τον Crutchlow; Μα φυσικά για χάρη του νέου χορηγού της ομάδας, της CWM. Η συμφωνία της LCR με τη βρετανική φίρμα θα ήταν ακόμα πιο επιτυχημένη αν συνδυαζόταν με τον ερχομό ενός Βρετανού αναβάτη στην ομάδα, γι’ αυτό και ο Cal Crutchlow θα ήταν ιδανική περίπτωση. Φυσικά, το να απορρίψει ο Crutchlow από την άλλη τη συμφωνία με την Ducati δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα, ιδιαίτερα έπειτα από την ανακοίνωση του Βρετανού στο WDW (World Ducati Weekend) ότι θα παραμείνει με το ιταλικό εργοστάσιο και το 2015. Ο Crutchlow δεν θα έλεγε όχι στο να οδηγήσει μια εργοστασιακή Honda, ωστόσο τα χρήματα της Ducati είναι πολλά και δεν είναι εύκολο να τα αφήσει.

  Ο Lucio Cecchinello πάντως δεν έκρυψε τίποτα και ήταν ξεκάθαρος για το τι είναι αυτό που θέλει την επόμενη χρονιά.

  Συνέβη το εξής: το HRC μας ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Stefan Bradl, παρόλα αυτά του κάναμε μια πρόταση αν και ήταν αργά. Ο Bradl ήδη είχε δεχτεί πρόταση από τον Cuzari για να πάει στη Forward Yamaha. Αυτήν τη στιγμή, έχοντας και τη συνεργασία με την CWM μια βρετανική φίρμα, συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις με τον Crutchlow.

  Από τη μεριά του ο Giovanni Cuzari, ιδιοκτήτης της Forward Racing σίγουρα θα καλωσόριζε τον Stefan Bradl στην ομάδα του, ενώ σε δηλώσεις του τόνισε πως στο Indy θα γίνουν όλα γνωστά για το line up της Forward Racing το 2015.

  Αν πάντως όντως έχει υπογράψει ο Bradl στην Forward και ο Crutchlow δεν μετακομίσει στην LCR τότε η μοναδική λύση είναι ο Alvaro Bautista ή ο Jack Miller – αν και το δεύτερο είναι δύσκολο σενάριο. 

   

  Σχόλια

  Σχόλια