Η αναδιοργάνωση συνεχίζεται

Με αρχηγό τον Mattiacci και υπαρχηγό τον Allison η Ferrari προσπαθεί να χτίσει την νέα ομάδα

Η Ferrari συνεχίζει ακάθεκτη στην αναδιοργάνωση της ομάδας με τον Marco Mattiacci αρχηγό και τον James Allison υπαρχηγό. Η τελευταία αλλαγή που πραγματοποιήθηκε ήταν η απομάκρυνση του επικεφαλής κινητήρα, Luca Marmorini (σχετικό θέμα). Ο Mattiacci έχει δηλώσει ότι το 2015 θα δούμε μια διαφορετική Ferrari, (σχετικό θέμα) και συνεχίζει να δρα βάσει του πλάνου που έχουν καταστρώσει. Ο Ιταλός θεωρεί ότι πρέπει να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς κι αυτό χρειάζεται πολλή δουλειά. Όμως πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας και των ανθρώπων της.

Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον κινητήρα, την αεροδυναμική ή το σασί. Αλλά όλη η ομάδα, συνολικά όλο το μονοθέσιο. Αυτό απαιτεί πολλή δουλειά όμως. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις μας και να μην κρίνουμε μόνο απ’ όσα βλέπουμε σε ένα 3ήμερο. Γνωρίζουμε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της ομάδας μας. Ένα καλό ή κακό 3ήμερο δεν θα αλλάξει τον τρόπο που έχουμε αποφασίσει να δράσουμε. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα που έχουν αρχίσει να χτίζουμε και για το σχέδιο δράσης που έχουμε.

Η Ferrari τον τελευταίο καιρό έχει κάνει αρκετές αλλαγές στην οργάνωσή της. Φημολογείται ότι έχει πάρει 3 ειδικούς στους κινητήρες από την Mercedes, 3 αεροδυναμιστές από την Red Bull Racing και κάποιους από τη Lotus, οι οποίοι έχουν την έγκριση του Allison. Μια τελευταία φήμη που κυκλοφορεί είναι η απομάκρυνση του Pat Fry, αλλά οι Ιταλοί το διαψεύδουν.

Σχόλια

Σχόλια