1η ημέρα Ράλι Φινλανδίας: Με το δεξί ο Latvala

  Με το δεξί ξεκίνησε την πρώτη ημέρα το ράλι της πατρίδας του ο Jari-Matti Latvala. Ο Φινλανδός έχει τα ηνία με τον Sebastien Ogier να ακολουθεί από κοντά. Μετά τις 4 πρώτες ΕΔ τα δύο Polo WRC είχαν διαφορά μόλις 4,5 δευτερόλεπτα. O Kris Meeke ήταν αυτός που κατάφερε να βρεθεί κοντά στα δύο VW φέρνοντας το Citroen DS3 WRC στην 3η θέση της γενικής.

  Στην Πολωνία η Hyundai έδειξε πως έχει έρθει πιο κοντά στον ανταγωνισμό, κι αυτό έκανε και την πρώτη ημέρα του Ράλι Φινλανδίας, με τον Juho Hanninen να έχει την 4η θέση ακριβώς πίσω από τον Meeke. Οι δύο τους αναμένεται να έχουν σκληρή μάχη στη συνέχεια. Στην 5η θέση της γενικής, μετά την πρώτη ημέρα, βρέθηκε ο Mikko Hirvonen με το Ford Fiesta WRC. Την 8άδα συμπλήρωσαν οι Andreas Mikkelsen, Mads Ostberg και Thierry Neuville. Ο Βέλγος της Hyundai είχε προβλήματα με τις σημειώσεις του και θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος τη δεύτερη ημέρα.

  Το ράλι δεν ξεκίνησε καλά για την M-Sport καθώς οι Henning Solberg και Jarkko Nikara είχαν προβλήματα. Ο Solberg κλατάρισμα από σύγκρουση με βράχο κι ο Nikara έξοδο προκαλώντας ζημιές στο Fiesta WRC.

  Το ράλι συνεχίζεται την Παρασκευή 1/8

  Σχόλια

  Σχόλια