Δυσκολεύεται η Williams

Η Williams υπολόγιζε από την αρχή ότι θα έχει ένα δύσκολο 3ήμερο στην Ουγγαρία, και τα πρώτα δείγματα μετά τα FP της Παρασκευής, το επιβεβαιώνουν. Η FW36 δε βολεύεται στο Hungaroring με τον Valtterri Bottas να είναι ο ταχύτερος οδηγός της ομάδας, 1,5 δευτερόλεπτο μακριά από την κορυφή. Η βρετανική ομάδα έχει φέρει ένα σημαντικό πακέτο αναβάθμισης, κυρίως στο πίσω μέρος, και δεν αποκλείεται αύριο μετά την ανάλυση των σημερινών δεδομένων να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Οι πρώτες εντυπώσεις από τη νέα πίσω πτέρυγα είναι θετικές αλλά ίσως αυτή τη φορά το βάθρο να είναι λίγο δύσκολο…

Ο Bottas δήλωσε:

Γνωρίζαμε ότι εδώ θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές αλλά ο στόχος μας δεν αλλάζει. Σε κάποιες πίστες δε θα είναι τόσο εύκολα. Δεν έχω δει τον ρυθμό των υπολοίπων ακόμα. Έχουμε να αναλύσουμε πολλά.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κι ο Felipe Massa, ο οποίος σημείωσε τον 10ο χρόνο. Ο Βραζιλιάνος είχε μια δύσκολη ημέρα, με την πίσω ανάρτηση της Williams να μην του δίνει τη σιγουριά που ήθελε.

Θα έλεγα ότι μάλλον η πίστα μας δυσκολεύει λίγο παραπάνω, αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα κυλίσει αύριο η ημέρα. Μετά τις κατατακτήριες θα έχουμε πιο καθαρή εικόνα. Δεν είναι η ιδανική πίστα για εμάς, αλλά θα προσπαθήσουμε. Δεν είχα τόσο καλή ημέρα σήμερα, ιδίως στα μεγάλα stint. Είχα μια περίεργη αίσθηση στις δεξιές στροφές, το μονοθέσιο ήταν διαφορετικό σε σχέση με τις αριστερές. Πρέπει να δούμε τι συμβαίνει με την πίσω ανάρτηση. Αύριο όμως όλα θα είναι εντάξει.

Σχόλια

Σχόλια