Προνόμια για όλους τους κατόχους MINI

  Όλα τα νέα αυτοκίνητα MINI από τον Μάρτιο του 2014 διαθέτουν δωρεάν Service για 5 χρόνια ή 50.000χλμ.

  Δελτίο Τύπου

  Στόχος του MINI Service είναι η ικανοποίηση των κατόχων των αυτοκινήτων MINI παρέχοντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας της μάρκας. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί, η διαγνωστική τεχνολογία αιχμής, τα Γνήσια Ανταλλακτικά και τα εγκεκριμένα λιπαντικά εγγυώνται την άριστη συντήρηση και επισκευή σε κάθε περίπτωση.

  Όλα τα νέα αυτοκίνητα MINI από τον Μάρτιο του 2014 διαθέτουν δωρεάν Service για 5 χρόνια ή 50.000χλμ.

  Οι κάτοχοι των μοντέλων ΜΙΝΙ (R50, R52, R53, R56, R57) με ημερομηνία ταξινόμησης έως 31/12/2010 απολαμβάνουν τις νέες μειωμένες προτεινόμενες τιμές λιανικής του πρωτοποριακού και μόνιμου προγράμματος συντήρησης MINI Value Service. Το πρόγραμμα MINI Value Service περιλαμβάνει πακέτα συντήρησης, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών και της εργασίας.

  Με το νέο πρόγραμμα MINI Value Service Plus * οι κάτοχοι όλων των αυτοκινήτων MINI με ημερομηνία ταξινόμησης έως 31/12/2011, έχουν όφελος στην εργασία και στα ανταλλακτικά που αυξάνεται με την ηλικία του αυτοκινήτου.

  Τώρα, οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές MINI προσφέρουν έως και τις 31/8/2014 σε όλους τους κατόχους MINI , Δωρεάν Έλεγχο Κλιματισμούκαι Δωρεάν Καλοκαιρινό Έλεγχο, ενώ παράλληλα διαθέτουν επιλεγμένα Αξεσουάρ και προϊόντα Lifestyle κατάλληλα για το καλοκαίρι, σε προνομιακές τιμές.

  * Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ που τοποθετούνται στο αυτοκίνητο (εξαιρούνται τα πακέτα συντήρησης του προγράμματος MINI Value Service, τα ελαστικά, τα είδη Lifestyle και όλα τα είδη που βρίσκονται σε καθεστώς ειδικής τιμής ή προσφοράς).

  Σχόλια

  Σχόλια