Θα παλέψουν σαν… Tαύροι μέχρι το Abu Dhabi

Ο Horner δηλώνει ότι δε θα σταματήσουν την εξέλιξη της RB10 καθώς αυτή βοηθάει για το 2015

Θα παλέψουν σαν… ταύροι στη Red Bull Racing, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δε θα σταματήσουν την εξέλιξη της RB10 και θα αγωνιστούν… τέρμα γκάζι μέχρι και τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. Ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, δηλώνει ότι δεν έχει νόημα να σταματήσουν τη δουλειά που γίνεται πάνω στο φετινό μονοθέσιο, καθώς η εξέλιξή του βοηθάει σημαντικά στη δουλειά που θα γίνει πάνω σε αυτό του 2015. Με τους κανονισμούς να μένουν σταθεροί η μια χρονιά με την άλλη έχουν άμεση σχέση.

Δεν μπορώ να μιλήσω για τις άλλες ομάδες, αλλά η δική μας ομάδα θα παλέψει μέχρι και το Abu Dhabi. Όλα όσα θα μάθουμε φέτος έχουν σχέση με την επόμενη χρονιά. Δεν τα παρατάμε. Κάθε αγώνας είναι μια ευκαιρία. Η Mercedes πρέπει να κάνει μερικά καταστροφικά λάθη για να χάσει το πρωτάθλημα. Έχουμε 9 ευκαιρίες ακόμα να εξελίξουμε το μονοθέσιό μας και να μάθουμε γι’ αυτό της επόμενης χρονιάς. Οι κανονισμοί θα είναι σχεδόν οι ίδιοι.

Ο Βρετανός μίλησε και για την πιθανότητα να δούμε κάποιο άλμα στην απόδοσή τους μετά το καλοκαίρι, λέγοντας πως είναι αδύνατο διότι ήδη βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο από άποψης σασί. Εκεί που υστερούν είναι ο κινητήρας…

Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάποιο μεγάλο βήμα μετά το καλοκαίρι, διότι το σασί μας είναι ήδη σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είδαμε μικρή πρόοδο με τα καύσιμα αλλά χρειαζόμαστε μεγαλύτερη, αυτό αναζητούμε. Οι αλλαγές στο εσωτερικό της Renault είναι θετικές. Επίσης, είναι καλό να βλέπεις ότι έχουν επικεντρωθεί σοβαρά στην επίλυση των προβλημάτων και να κλείσουν την ψαλίδα από την Mercedes. Προφανώς όλο αυτό θα πάρει χρόνο αλλά ήδη γίνεται πρόοδος.

Σχόλια

Σχόλια