Ο Maldonado μένει, ο Grosjean το ψάχνει

O Lopez επιβεβαίωσε ότι ο Maldonado θα αγωνίζεται για τη Lotus το 2015

Όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της Lotus, Gerard Lopez, ο Pastor Maldonado παραμένει στην ομάδα και για το 2015. Μπορεί η πρώτη του χρονιά στη Lotus να μην ήταν τόσο καλή αλλά ο Lopez πιστεύει στις δυνατότητές του, και φυσικά στο… πορτοφόλι του. Η χορηγία της PDVSA, που έχει μαζί του ο οδηγός από τη Βενεζουέλα είναι πολύ σημαντική για τη Lotus. Η βρετανική ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τα χρήματα από την πετρελαιοβιομηχανία είναι ζωτικής σημασίας. Η Lotus του χρόνου θα έχει κάτω από το κάλυμμά της τους κινητήρες της Mercedes.

Είμαστε στα μισά της χρονιάς και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Pastor θα είναι μαζί μας το 2015. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε αναγνωρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και η ομάδα βλέπει τις δικές του. Θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί.

Από την άλλη το μέλλον του Romain Grosjean είναι αβέβαιο. Ο Γάλλος το 2013 απέδειξε ότι είναι γρήγορος, και φέτος παρά την πολύ κακή απόδοση της Ε22, έχει πάρει τους μοναδικούς βαθμούς της Lotus. Όταν ρωτήθηκε αν θα μείνει στην ομάδα, δήλωσε ότι δε γνωρίζει και πως αυτό που θέλει είναι να οδηγήσει ένα μονοθέσιο ικανό για νίκες. Σίγουρα υπάρχουν επιλογές για το 2015…

Σχόλια

Σχόλια