Δε δούλεψαν οι αναβαθμίσεις της Renault

Η Renault έχει φέρει ορισμένες αναβαθμίσεις για το λογισμικό του κινητήρα της αλλά όπως φάνηκε από την απόδοση της Red Bull Racing στις κατατακτήριες δοκιμές, δε βοήθησαν και πολύ. Ο Sebastian Vettel δηλώνει ότι δεν είχαν τα αποτελέσματα που περίμεναν. Ο Γερμανός σημείωσε τον 6ο χρόνο.

Δυστυχώς οι αναβαθμίσεις της Renault δε δούλεψαν όπως ελπίζαμε. Η κατάσταση στις κατατακτήριες ήταν καλύτερη από το FP3. Στην τελευταία μου προσπάθεια δυστυχώς δεν κατάφερα να βελτιώσω. Αύριο είναι μια άλλη ημέρα και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι.

Από την άλλη ο Daniel Ricciardo θεωρεί ότι η κατάσταση βελτιώθηκε λίγο με τις αναβαθμίσεις και δηλώνει ότι θα προσπαθήσει για το βάθρο αύριο. Ο Αυστραλός σημείωσε τον 5ο χρόνο, μόλις μερικά χιλιοστά ταχύτερος του team-mate του.

Νομίζω ότι οι αναβαθμίσεις μας βοήθησαν λίγο. Η τελική ταχύτητα είναι υψηλότερη σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Όμως η Mercedes γίνεται όλο και καλύτερη. Πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο. Στις κατατακτήριες δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το μονοθέσιο. Κάναμε κάποιες αλλαγές στην εμπρός πτέρυγα και στις πιέσεις των ελαστικών. Αυτό με βοήθησε στο Q3 να βρω μερικά δέκατα. Πιστεύω ότι οι διαφορές στον αγώνα θα είναι μικρές. Θα παλέψω για την τελευταία θέση του βάθρου.

Σχόλια

Σχόλια