Ανανέωσε ο Dovizioso, μένει ο Crutchlow

  H Ducati θα κρατήσει το 2015 το ίδιο line up στο MotoGP

  Οι Andrea Dovizioso και Cal Crutchlow θα συνεχίσουν και το 2015 με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati στο MotoGP. Ο μεν Ιταλός ανανέωσε τη συνεργασία του με την Scuderia για ακόμα δύο χρόνια, ενώ ο Βρετανός θα συνεχίσει κανονικά το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να εγκαταλείπει το καράβι.

  Ο Dovizioso είπε στη διάρκεια του World Ducati Weekend που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο.

  Συμφωνήσαμε και αυτό έγινε διότι είναι ένα ενδιαφέρον σχέδιο το οποίο αποδίδει καρπούς με την άφιξη του DallIgna. Είχαμε ήδη δύο βάθρα φέτος και είμαστε στην 4η θέση του πρωταθλήματος. Η τωρινή κατάσταση είναι συναρπαστική, ιδιαίτερα με το πλάνο του 2015 στο μυαλό.

  O Cal Crutchlow πρόσθεσε:

  Ο Andrea Dovizioso έχει υπέροχη χρονιά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Είμαι βέβαιος ότι δουλεύουν σκληρά στο εργοστάσιο στην Ιταλία. Ελπίζω να πλησιάζουμε συνεχώς τους πρώτους. Ο Marc Marquez δείχνει να είναι από άλλον πλανήτη, αλλά ο Andrea Iannone τον έχει κερδίσει στο παρελθόν.

  Σειρά πήρε ο Gigi Dall’Igna

  Είχαμε πρόοδο αλλά δεν ήταν αρκετή και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Έχουμε ένα καινούριο φέρινγκ και θα έχουμε ένα καινούριο πλαίσιο στο Aragon. Ο στόχος μας είναι να μειώσουμε τη διαφορά από τους πρώτους κατά 10 δευτερόλεπτα, κάτι φυσικά πολύ δύσκολο αλλά όχι απίθανο.

  Ενώ τέλος ο Andrea Iannone θέλει να μείνει με την Ducati σε όλη του την καριέρα. Ο Ιταλός πάντως θα συνεχίσει με την Ducati και το 2015.

  Τα αποτελέσματα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με βοήθησαν να αποκτήσω κίνητρο για να δουλέψω σκληρά. Είμαι αναβάτης της Ducati και παρότι είμαι νέος θα ήθελα να μείνω μαζί τους όλη μου την καριέρα.

  Σχόλια

  Σχόλια